Recepten bedacht door AI

Zalm met augurk

Ingrediënten:

  • 4 zalmfilets
  • 200 ml mayonaise
  • 4 augurken, fijngehakt
  • 1 eetlepel citroensap
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse dille, voor de garnering

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de zalmfilets op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper.
  4. Bak de zalmfilets in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze gaar zijn.
  5. Ondertussen, meng in een kom de mayonaise, fijngehakte augurken en citroensap.
  6. Breng de augurkmayo op smaak met zout en peper.
  7. Haal de zalmfilets uit de oven en laat ze even afkoelen.
  8. Serveer de zalmfilets met de augurkmayo er bovenop en garneer met verse dille.

Eet smakelijk!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *