Ingrediënten:
- 125 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel suiker
- 1 ei
- 250 ml melk
- 50 gram boter, gesmolten
- 1 liter aardbeienijs
- 100 gram pure chocolade, gesmolten
- Aardbeien en muntblaadjes ter decoratie
Bereidingswijze:
- Meng in een kom de bloem, bakpoeder en suiker.
- Klop het ei los in een andere kom en voeg melk en gesmolten boter toe.
- Voeg het bloemmengsel toe aan het eimengsel en roer goed door tot een glad beslag.
- Giet het beslag in een voorverwarmd wafelijzer en bak de wafels volgens de instructies van het apparaat.
- Laat de wafels afkoelen.
- Leg een bolletje aardbeienijs op een wafel en leg er een andere wafel bovenop.
- Herhaal dit voor alle wafels.
- Besprenkel de wafels met gesmolten chocolade.
- Garneer met aardbeien en muntblaadjes.
- Serveer direct en geniet van het heerlijke dessert!
Geef een reactie