Recepten bedacht door AI

Pytt i Panna – Zweedse Hachee

Ingrediënten:

  • 500 gram aardappelen, in blokjes gesneden
  • 300 gram rundvlees, in blokjes gesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 100 gram augurken, in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels boter
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Kook de aardappelen in een pan met ruim water en wat zout tot ze gaar zijn. Giet ze af en laat ze even afkoelen.
  2. In een grote koekenpan smelt je de boter op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze glazig.
  3. Voeg het rundvlees toe aan de pan en bak het aan alle kanten bruin. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Voeg de gekookte aardappelen en de plakjes augurk toe aan de pan. Bak alles nog 5 minuten op middelhoog vuur, zodat de smaken goed kunnen mengen.
  5. Proef en voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.

Serveer de Pytt i Panna warm als hoofdgerecht. Het kan ook worden geserveerd met een gebakken ei erbovenop en wat ketchup of mosterd aan de zijkant.

Eet smakelijk!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *