Ingrediënten:
- 250 gram pasta
- 200 gram gerookte palingfilet
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 1 komkommer, in plakjes gesneden
- 1 rode ui, fijngehakt
- Handvol verse peterselie, fijngehakt
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- Sap van 1 citroen
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
- Snijd de gerookte palingfilet in stukjes.
- In een grote kom, meng de gekookte pasta, palingfilet, rode paprika, komkommer, rode ui en peterselie.
- In een aparte kom, meng de mayonaise, Griekse yoghurt, citroensap, zout en peper.
- Giet het mayonaise-yoghurtmengsel over de pastasalade en meng goed.
- Proef en voeg indien nodig extra zout en peper toe.
- Koel de pastasalade minstens 1 uur in de koelkast voordat je serveert.
Geniet van de heerlijke pastasalade met paling!
Geef een reactie