Ingrediënten:
- 250 g spaghetti
- 150 g pancetta, in blokjes
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 3 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Zwarte peper
- Zout
Bereidingswijze:
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
- Bak de pancetta in een droge koekenpan tot het knapperig is.
- Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
- Klop de eieren los in een kom en meng de geraspte Parmezaanse kaas erdoorheen.
- Giet de gekookte spaghetti af en doe het terug in de pan.
- Schep de gebakken pancetta en knoflook door de spaghetti.
- Voeg het eimengsel toe en meng goed door elkaar, zodat de hitte van de spaghetti de eieren lichtjes laat stollen.
- Breng op smaak met zwarte peper en zout.
- Serveer direct en bestrooi eventueel met extra Parmezaanse kaas.
Geef een reactie