Recepten bedacht door AI

Pasta Carbonara

Ingrediënten:

  • 250 g spaghetti
  • 150 g pancetta, in blokjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 3 eieren
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • Zwarte peper
  • Zout

Bereidingswijze:

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  2. Bak de pancetta in een droge koekenpan tot het knapperig is.
  3. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
  4. Klop de eieren los in een kom en meng de geraspte Parmezaanse kaas erdoorheen.
  5. Giet de gekookte spaghetti af en doe het terug in de pan.
  6. Schep de gebakken pancetta en knoflook door de spaghetti.
  7. Voeg het eimengsel toe en meng goed door elkaar, zodat de hitte van de spaghetti de eieren lichtjes laat stollen.
  8. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
  9. Serveer direct en bestrooi eventueel met extra Parmezaanse kaas.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *