Recepten bedacht door AI

Appelcrumble

Ingrediënten:

  • 4 appels
  • 100 gram bloem
  • 75 gram boter
  • 75 gram suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Meng de bloem, boter, suiker, kaneel en zout in een kom en kneed dit tot een kruimelig deeg.
  4. Verdeel de appels over een ingevette ovenschaal.
  5. Strooi het kruimelige deeg gelijkmatig over de appels.
  6. Bak de appelcrumble in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, tot de bovenkant goudbruin is en de appels zacht zijn.
  7. Laat de appelcrumble iets afkoelen en serveer het warm als dessert met een bolletje vanille-ijs of wat slagroom.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *