Recepten bedacht door AI

Komkommerschuitjes met haring en lente-uisalade

Ingrediënten:

  • 2 komkommers
  • 4 haringfilets
  • 4 lente-uitjes
  • 150 ml zure room
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Schil de komkommers en snijd ze in de lengte doormidden. Hol de helften voorzichtig uit met een lepel, zodat er schuitjes ontstaan.
  2. Snijd de haringfilets in kleine blokjes.
  3. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen.
  4. Doe de zure room, mayonaise, fijngehakte dille, zout en peper in een kom en meng goed.
  5. Voeg de haringblokjes en lente-uitjes toe aan het zure roommengsel en meng goed.
  6. Vul de komkommerschuitjes met het haringmengsel.
  7. Garneer met extra lente-ui en dille, indien gewenst.
  8. Serveer de komkommerschuitjes als voorgerecht of als onderdeel van een buffet.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *