Recepten bedacht door AI

Chinese kippensoep

Ingrediënten:

  • 500 gram kipfilet, in blokjes
  • 1 liter kippenbouillon
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 stukje gember van 2 cm, geschild en fijngehakt
  • 2 lente-uitjes, in dunne ringen
  • 100 gram champignons, in plakjes
  • 1 wortel, in dunne plakjes
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel sesamolie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Verhit wat olie in een grote pan en bak de kipblokjes goudbruin.
  2. Voeg de knoflook, gember, lente-uitjes, champignons en wortel toe. Bak ze kort mee.
  3. Giet de kippenbouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Laat het ongeveer 15 minuten sudderen.
  4. Voeg de sojasaus en sesamolie toe. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de Chinese kippensoep warm.

Eet smakelijk!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *